TOPKLIMA Eshop Zavolajte nám

Kategórie

Výrobcovia

Filter produktov

Typ
Výrobca
Objem miestnosti
Cena s DPH

Ochrana osobných údajov

 

  • Vaše osobné údaje si vážime a preto k nim pristupujeme profesionálne a citlivo.

  • V žiadnom prípade neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám (okrem rozsahu potrebného na doručenie tovaru).

  • Osobné údaje sú uložené v zabezpečenej databáze s potrebou autorizovaného prístupu.

  • Všetci pracovníci firmy TOPKLIMA, s.r.o., ktorí prídu do styku s vašimi osobnými údajmi, boli náležite poučení o správnom a citlivom zaobchádzaní s nimi.

  • Získavame od vás iba tie údaje, ktoré skutočne potrebujeme na spracovanie vašej objednávky.

  • Môžete nás kedykoľvek požiadať o zmazanie vami vloženého príspevku alebo všetkých vložených príspevkov z vášho konta e-mailom.

  • Takisto nás môžete kedykoľvek požiadať o zmazanie vášho konta a histórie objednávok e-mailom, písomne alebo osobnou návštevou.

1. Prevádzkovateľ internetového obchodu www.topklima.sk/eshop

TOPKLIMA, s.r.o.

Poštová 43/35

07615 Veľaty

IČO: 46 318 895
DIČ: 202 333 1596
IČ DPH: SK 202 333 1596

Bankové spojenie: ČSOB: 4014337964/7500


Prevádzkovateľ získava osobné údaje pomocou registračného formulára, umiestneného na stránke www.topklima.sk

2. Účel spracúvania osobných údajov

  • Vystavenie daňového dokladu - faktúry, v zmysle zákona 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, § 71 ods. 2 pism. b).

  • Doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.

  • Potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru - telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty.

3. Zoznam spracúvaných osobných údajov

  • Fakturačné údaje - meno a priezvisko, adresa trvalého bydliska, pri registrácii firiem aj IČO a DIČ

  • Údaje pre doručenie - meno a priezvisko príjemcu, adresa doručenia

  • Kontaktné údaje:

    • Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia objednávky, komunikáciu so zákazníkom, doručenia tovaru kuriérskou službou.

    • Adresa elektronickej pošty (e-mail) - pre potreby zaslania potvrdenia objednávky a na ďalšiu komunikáciu so zákazníkom.

4. Nutnosť poskytnutia osobných údajov

Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník objednaním tovaru očakáva. Bez týchto údajov nebude možné spracovať prijatú objednávku. Z tohoto dôvodu je zákazník povinný vyplniť všetky požadované údaje pri realizovaní objednávky.

5. Tretie strany, ktorým budú údaje poskytnuté

Osobné údaje neposkytujeme žiadnym spoločnostiam spravujúcim databázy osobných údajov, ani žiadnym iným tretím stranám, okrem rozsahu potrebného na samotné doručenie tovaru kuriérskou službou.

6. Zverejnenie údajov

Naša spoločnosť získané údaje v žiadnom prípade nezverejňuje.

7. Práva a povinnosti dotknutej osoby

  • Zákazník spoločnosti TOPKLIMA, s. r.o. - dotknutá osoba v zmysle zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "dotknutá osoba"), je povinný uviesť pri registrácii konta do internetového obchodu iba úplné a pravdivé údaje.

  • Dotknutá osoba sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny.

  • Dotknutá osoba sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby ako údaje pre doručenie (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.

  • Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti, e-mailom, alebo osobnou návštevou v sídle spoločnosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

    • Informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov.

    • Informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje.

    • Odpis jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.

    • Opravu jej nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.

    • Likvidáciu jej osobných údajov. V

    • Všetky oprávnené požiadavky dotknutej osoby budú splnené a dotknutá osoba bude o tom informovaná do 30 dní od ich prijatia.

  • Dotknutá osoba si môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to: e-mailom, písomne alebo osobne na adrese sídla spoločnosti.